top of page

Hiljaisuuden retriitti Haminan
talven sydämessä 4.-6.1.2025

Järjestän lempeän mindfullness-loppiaisretriitin ensi vuoden tammikuussa Poitsilan kartanossa Haminassa.  Lauantaina lounaalla alkava ja maanantaina kahviin päättyvä hiljaisuuden retriitti sopii sinulle joka haluat pysähtyä itsesi äärelle turvallisessa ohjauksessa.

Lauantaina 4.1. Majoittuminen ja lounas klo 11-12.30. Viikonlopun ohjeistus ja orientaatio. Laskeutuminen hiljaisuuteen.

 

Sunnuntaina 5.1. Hiljaisuus.

Mahdollisuus osallistua mindfulness-harjoituksiin päivien aikana.

Maanantaina 6.1. Hiljaisuus jatkuu lounaaseen. Mindfulnessharjoituksia. Yhteinen hiljaisuuden purku aamupäivällä ennen klo 12 alkavaa lounasta. Lounaan jälkeen mahdollisuus osallistua yhteiseen jakamishetkeen.
 

Kotiinlähtö kahvin jälkeen klo 14.00

Hinta 500 euroa.

 

Varausmaksu 100 euroa maksetaan varauksen yhteydessä, ja sitä ei palauteta kuin sairastodistusta vastaan. Loppuosa erääntyy 3.12.  Retriitti vahvistuu heti kun on vähintään kymmenen osallistujaa ja viimeistään kuutta viikkoa aiemmin. Jos retriitti ei toteudu, varausmaksat palautetaan.

Retriitti vahvistuu 10 hengellä ja mukaan otetaan enintään 18 osallistujaa. (Tilaa on).

Hinta sisältää

Marika  Rosenborgin ohjauksen.
Majoituksen yhden hengen huoneissa.

Täysihoidon (aamiainen, lounas, kahvi päivällinen, iltapala).
 

Ilmoittautumiset voi tehdä meilitse: marika.rosenborg@gmail.com.

Terapeutti ja tietokirjailija Marika Rosenborg on käynyt kaksi vuoden pituista mindfulness-ohjaaja -koulutusta ja osallistunut useisiin retriitteihin osallistujana. Mindfulness-harjoittelu kuuluu kiinteästi sekä Marikan työmenetelmiin että omaan henkilökohtaiseen elämään.


Voit lukea Marikasta lisää täällä >>

IMG_9123-1536x1152_edited.jpg

Poitsila kesän väreissä, kuva: Hiljaisuuden ystävät.

bottom of page