top of page
Erohehku_kortit_pakka_kortit_auki.jpeg

Valoisasti kohti uutta

Erohehku-kortit

Erohehku-korttipakassa on 42 kasvukorttia. Kortit sisältävät kannattelevia ajatuksia ja itsereflektiota tukevia kysymyksiä, jotka johdattavat eronneen kasvuprosessiin kolmen teeman kautta: hellitä, herää ja hehku. Kortit on suunniteltu henkilökohtaiseen kasvuun, terapiatyöhön ja vertaisryhmiin.

Vuosia sitten aloin kiinnittää huomiota  pitämissäni eroryhmissä siihen, että osa osallistujista alkoi kukoistaa erityisellä tavalla eroprosessinsa myötä. Rupesin kutsumaan tätä erohehkuksi. Näin oli minullekin käynyt aikanani kun erosin nuorena naisena, mutta en silloin ollut pohtinut asiaa sen enempää. Lähinnä olin ajatellut sen olevan merkki siitä, että eroratkaisumme oli oikea. Muistan kuinka sain työpaikallani kommentteja siitä kuinka säteilin ja vaikutin onnelliselta, moni epäili minun rakastuneen uudelleen. Oikeastaan se olikin totta, koska olin parin vuoden jälkeen erostamme löytänyt rakkauden itseäni kohtaan.

Olen suunnitellut Erohehku-korttipakan henkilölle, joka on eron keskellä ja tarvitsee vahvistusta kohti uutta suuntaa. Kortteja voi käyttää myös osana terapiatyöskentelyä tai eroryhmissä. Tämä korttipakka on myös hyvä lahjaidea eronneelle ystävälle. Kortit kannustavat, lohduttavat ja kutsuvat hyväksymään tapahtuneen omaa tahtia kunnioittaen.

Erohehku_hellita.png
Erohehku_heraa.png
Erohehku_hehku.png
Tilaa Erohehku-kortit verkkokaupasta

Voit tilata Erohehku-kortit itsellesi tai lahjaksi Hidasta elämää -puodista

Hinta: 24,90 (sis. arvonlisäveron)
 

Jos haluat isomman erän kortteja, voit lähettää minulle tarjouspyynnön suoraan osoitteella marika.rosenborg@gmail.com

Sinut ohjataan Hidasta Elämää -puotiin, josta voit tilata Erohehku-kortit suoraan kotiisi.

Glassarvisual-8_edited.webp

Marika on helsinkiläinen terapeutti, tietokirjailija eroasiantuntija, joka pitää vastaanottoa Helsingissä ja Tampereella.

bottom of page