top of page

Seisake-valmennus

Tarvitsetko apua tilanteesi selkeyttämiseen?

Sinulle, joka kaipaat apua eroprosessissa. Teille, jotka haluatte pohtia yhdessä mahdollista eroa tai päivittää suhdettanne. Haluatko pohtia tilannettasi asiantuntijan kanssa kahden? Voit varata minulta yksittäisiä aikoja tai  henkilökohtaisen neljän kerran Seisake-työpajan välitehtävineen. Työskentely pohjautuu Fisherin malliin ja siinä käytetään logoterapeuttista viitekehystä.

​Ensimmäisellä kerralla haastattelu, nykytilan arviointi ja tavoiteasettelu. Käydään läpi työvälineet ja työtapa. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen sinulla on viikko aikaa ilmoittaa, sitoudutko jatkoon.

 

Neljän kerran Seisakkeen hinta yhdelle hengelle on Helsingissä/etänä yhteensä 380 euroa. Pariseisakkeen hinta on 560 euroa.

Hinta sisältää

Neljä kertaa 60 minuutin terapian (75 minuuttia parille), tehtävät ja valinnan mukaan Erohehku-kortit tai Parisuhteen keskustelukortit.

 

Tapaamme Seisakkeella noin kahden -kolmen viikon välein eli työskentely kestää noin kuusi -yhdeksän viikkoa sopimuksen mukaan. Lasku on mahdollista maksaa 1-3 erässä kolmen kuukauden sisällä.

​​

Seisake sopii henkilölle, joka haluaa oppia itsestään ja tilanteestaan. Jos tarvitset mielenterveyspalveluita, käännythän lääkärin tai psykologin puoleen.​

Glassarvisual-8_edited.webp

"Tärkeintä minulle työssäni on asiakkaan arvostava kohtaaminen, välillemme syntyvä yhteys ja siitä syntyvät oivallukset"
- Marika Rosenborg

Tai ota yhteyttä sähköpostilla.
Me opastamme sinua mielellämme.

bottom of page