Tunteiden venetsialaiset - retriitti erityisherkille

Kiitos kaikille Tunteiden venetsialaisiin osallistuneille.

Teitte viikonlopusta kauniin.
 

Seuraavan kerran retriitti järjestetään 25.-27.8.2023. 

 Ilmoittautuminen retriittiin aukeaa keväällä.

 

Tuntuvatko tunteet kovaa? Etsitkö hyväksyntää ja laitat muiden tarpeet etusijalle, koska pettymysten tuottaminen sattuu liikaa? Pelkäätkö hylätyksi tulemista ja torjuntaa, niin että se estää sinua päästämästä muita lähelle? Kuormitutko helposti aistien kautta tulevista ärsykkeistä? 

Toisaalta voit olla elämyshakuinen ja haltioituvakin.

Nautit yksityiskohtien kauneudesta ja syvällisistä keskusteluista. Läheiset ihmissuhteesi ovat sinulle merkityksellisiä ja tärkeitä.

Onneksi olkoon, olet luultavasti erityisherkkä!

Nyt sinun on mahdollista ilmoittautua mukaan erityisherkille räätälöityyn terapeutti ja mindfulnessohjaaja

Marika Rosenborgin ohjaamaan retriittiin. Tunnetko kutsun? 

Vuoden 2023 retriitin sisältö uudistuu ja sopii myös aiemmalle retriirille osallistuneille.

Hinnat ja uusi ohjelma ilmestyvät helmikuussa.

Sunrise

 

Erityisherkkä, tule tutustumaan itseesi elokuisen meren rannalle Hankoon hyvään seuraan.

Venetsialaisviikonloppuna järjestettävä retriitti tarjoaa ainutlaatuisen tavan viettää valon, tulen  ja veden juhlaa yhdessä muiden herkkien kanssa. Etkö ole varma omasta erityisherkkyydestäsi? Ei haittaa! Olet tervetullut mukaan tutkimaan omaa ainutlaatuista herkkyyttäsi.

Retriitin sisällöstä vastaa terapeutti, mindfulnessohjaaja ja tietokirjailija Marika Rosenborg, joka on myös HSP Suomi ry:n hallituksen jäsen  (erityisherkkien yhdistys)

Viikonlopun aikana saat tietoa erityisherkkyydestä temperamenttipiirteenä ja pääset tutustumaan mindfulnessiin.  Ohjelma koostuu luento-osuuksista, harjoituksista ja pienryhmätyöskentelystä.

Hangon hieno luonto on ulottuvillamme ja tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen metsissä ja meren rannalla.  Retriirin henkeen kuuluen sinä päätät itse, millä intensiteetillä osallistut ohjelmaan ja jaat elämääsi muiden kanssa. Kunnioitamme toistemme rajoja ja ainutlaatuisuutta.

Retriittiin otetaan 15 osallistujaa ja se toteutuu minimissään yhdeksällä henkilöllä.

Retriitti järjestetään Lappohjassa viehättävässä ja historiallisessa Sjömansro-hotellissa. Retriitin hintaan kuuluu ruoka, kahvi- ja teetarjoilu sekä monipuolinen ohjelma. Voit tutustua hotelliin täällä: https://www.sjomansro.com/fin

Perille pääsee autolla tai junalla (1,6 km päässä paikasta)

​​