top of page

Tunteiden venetsialaiset 
Mindfulness ja positiivinen psykologia
30.8.-1.9.2024
Tämä retriitti on varattu täyteen.

Halutessasi voit ilmoittautua jonoon: marika.rosenborg@gmail.com

 

Tuntuvatko tunteet kovaa? Etsitkö ehkä  hyväksyntää ja laitat muiden tarpeet etusijalle, koska pettymysten tuottaminen sattuu liikaa? Pelkäätkö hylätyksi tulemista ja torjuntaa, niin että se estää sinua päästämästä muita lähelle? Kuormitutko helposti aistien kautta tulevista ärsykkeistä?

Toisaalta voit olla elämyshakuinen ja haltioituvakin.

Nautit yksityiskohtien kauneudesta ja syvällisistä keskusteluista. Läheiset ihmissuhteesi ovat sinulle merkityksellisiä ja tärkeitä.

Tule tutustumaan itseesi elokuisen meren rannalle Hankoon hyvään seuraan.

Tämä kolmatta kertaa järjestettävä vahvistava viikonloppu sopii sinulle joka haluat tutkia herkkyyttäsi ja tunteitasi ja vahvistaa läsnäolotaitojasi..

Venetsialaisviikonloppuna järjestettävä retriitti tarjoaa ainutlaatuisen tavan viettää valon, tulen ja veden juhlaa yhdessä muiden tunteista ja herkkyydestä kiinnostuneiden kanssa.

Retriitin sisällöstä vastaa terapeutti, mindfulnessohjaaja ja tietokirjailija Marika Rosenborg.

Tämän viikonlopun erityisteemana on Mindfulness ja positiivinen psykologia.

Ohjelma koostuu yhteisistä keskusteluista, harjoituksista ja luonnossa rauhoittumisesta. Kaikki harjoitukset ovat vapaaehtoisia.

 

Hangon hieno luonto on ulottuvillamme ja tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen metsissä ja meren rannalla. Retriirin henkeen kuuluen sinä päätät itse, millä intensiteetillä osallistut ohjelmaan ja jaat elämääsi muiden kanssa. Kunnioitamme toistemme rajoja ja ainutlaatuisuutta.

Retriittiin otetaan 15 osallistujaa ja se toteutuu minimissään yhdeksällä henkilöllä.

Retriitti järjestetään Lappohjassa viehättävässä ja historiallisessa Sjömansro-hotellissa. Retriitin hintaan kuuluu ruoka, kahvi- ja teetarjoilu sekä monipuolinen ohjelma.

Tutustu hotelliin: https://www.sjomansro.com/fin

Perille pääsee autolla tai junalla (1,6 km päässä paikasta)

Hintaan 500 euroa sisältyy:

  • Ohjelma

  • Majoitus yhden hengen huoneessa (liinavaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit kuuluvat hintaan)

  • Täysihoito

  • Rantasauna

 

Retriitti alkaa perjantaina klo 18 (voit tulla asettautumaan taloksi jo klo 16 alkaen) ja päättyy sunnuntaina klo 14 mennessä.

Sunrise

Erityisherkkä, tule tutustumaan itseesi elokuisen meren rannalle Hankoon hyvään seuraan.

Venetsialaisviikonloppuna järjestettävä retriitti tarjoaa ainutlaatuisen tavan viettää valon, tulen  ja veden juhlaa yhdessä muiden herkkien kanssa. Etkö ole varma omasta erityisherkkyydestäsi? Ei haittaa! Olet tervetullut mukaan tutkimaan omaa ainutlaatuista herkkyyttäsi.

Retriitin sisällöstä vastaa terapeutti, mindfulnessohjaaja ja tietokirjailija Marika Rosenborg, joka on myös HSP Suomi ry:n hallituksen jäsen  (erityisherkkien yhdistys)

Viikonlopun aikana saat tietoa erityisherkkyydestä temperamenttipiirteenä ja pääset tutustumaan mindfulnessiin.  Ohjelma koostuu luento-osuuksista, harjoituksista ja pienryhmätyöskentelystä.

Hangon hieno luonto on ulottuvillamme ja tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen metsissä ja meren rannalla.  Retriirin henkeen kuuluen sinä päätät itse, millä intensiteetillä osallistut ohjelmaan ja jaat elämääsi muiden kanssa. Kunnioitamme toistemme rajoja ja ainutlaatuisuutta.

Retriittiin otetaan 15 osallistujaa ja se toteutuu minimissään yhdeksällä henkilöllä.

Retriitti järjestetään Lappohjassa viehättävässä ja historiallisessa Sjömansro-hotellissa. Retriitin hintaan kuuluu ruoka, kahvi- ja teetarjoilu sekä monipuolinen ohjelma.

 

Tutustu hotelliin: https://www.sjomansro.com/fin

Perille pääsee autolla tai junalla (1,6 km päässä paikasta)

bottom of page