top of page

Tunteiden venetsialaiset - retriitti erityisherkille

25.-27.8.2023 Lappohja, Hanko

Retriitti on vietetty. Kiitos kaikille osallistujille.

Tuntuvatko tunteet kovaa? Etsitkö hyväksyntää ja laitat muiden tarpeet etusijalle, koska pettymysten tuottaminen sattuu liikaa? Pelkäätkö hylätyksi tulemista ja torjuntaa, niin että se estää sinua päästämästä muita lähelle? Kuormitutko helposti aistien kautta tulevista ärsykkeistä? 

Toisaalta voit olla elämyshakuinen ja haltioituvakin.

Nautit yksityiskohtien kauneudesta ja syvällisistä keskusteluista. Läheiset ihmissuhteesi ovat sinulle merkityksellisiä ja tärkeitä.

Onneksi olkoon, olet luultavasti erityisherkkä!

Nyt sinun on mahdollista ilmoittautua mukaan erityisherkille räätälöityyn terapeutti ja mindfulnessohjaaja

Marika Rosenborgin ohjaamaan retriittiin. Tunnetko kutsun? 

Erityisherkkä, tule tutustumaan itseesi elokuisen meren rannalle Hankoon hyvään seuraan.

Tämä toista kertaa järjestettävä vahvistava viikonloppu sopii sinulle joka haluat tutkia herkkyyttäsi.

Venetsialaisviikonloppuna järjestettävä retriitti tarjoaa ainutlaatuisen tavan viettää valon, tulen ja veden juhlaa yhdessä muiden herkkien kanssa. Etkö ole varma omasta erityisherkkyydestäsi? Ei haittaa! Olet tervetullut mukaan tutkimaan omaa ainutlaatuista herkkyyttäsi.

Retriitin sisällöstä vastaa terapeutti, mindfulnessohjaaja ja tietokirjailija Marika Rosenborg, joka on myös HSP Suomi ry:n hallituksen jäsen.

Viikonlopun aikana saat tietoa erityisherkkyydestä temperamenttipiirteenä ja pääset tutustumaan mindfulnessiin. Ohjelma koostuu luento-osuuksista, harjoituksista ja pienryhmätyöskentelystä.

Tämän viikonlopun erityisteemana on tunnesäätely ja vuorovaikutussuhteet.

 

Hangon hieno luonto on ulottuvillamme ja tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen metsissä ja meren rannalla. Retriirin henkeen kuuluen sinä päätät itse, millä intensiteetillä osallistut ohjelmaan ja jaat elämääsi muiden kanssa. Kunnioitamme toistemme rajoja ja ainutlaatuisuutta.

Retriittiin otetaan 15 osallistujaa ja se toteutuu minimissään yhdeksällä henkilöllä.

Retriitti järjestetään Lappohjassa

viehättävässä ja historiallisessa Sjömansro-hotellissa. Retriitin hintaan kuuluu ruoka, kahvi- ja teetarjoilu sekä monipuolinen ohjelma.

 

Voit tutustua hotelliin täällä: https://www.sjomansro.com/fin

Perille pääsee autolla tai junalla (1,6 km päässä paikasta)

Hintaan 450 euroa sisältyy:


Ohjelma
Majoitus yhden hengen huoneessa (liinavaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit kuuluvat hintaan)
Täysihoito
Rantasauna
Marikan tunnetaitokortit

 

Jos olet Marikan asiakas ennestään tai HSP Suomi ry:n jäsen, saat alennusta kokonaishinnasta 50 euroa.

Jos haluat yöpyä muualla kuin Hotelli Sjömansrossa, on retriitin hinta sinulle 400 euroa.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 100 €. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa kuin sairaslomatodistusta vastaan, mutta sen voi siirtää toiseen kurssiin.

Kurssi vahvistetaan viimeistään 22.7., jolloin on myös viimeinen mahdollisuus perua kurssi kuluitta lukuunottamatta varausmaksua, joka palautetaan vain siinä tapauksessa, että retriitti perutaan järjestäjästä johtuen.

Sunrise

 

Erityisherkkä, tule tutustumaan itseesi elokuisen meren rannalle Hankoon hyvään seuraan.

Venetsialaisviikonloppuna järjestettävä retriitti tarjoaa ainutlaatuisen tavan viettää valon, tulen  ja veden juhlaa yhdessä muiden herkkien kanssa. Etkö ole varma omasta erityisherkkyydestäsi? Ei haittaa! Olet tervetullut mukaan tutkimaan omaa ainutlaatuista herkkyyttäsi.

Retriitin sisällöstä vastaa terapeutti, mindfulnessohjaaja ja tietokirjailija Marika Rosenborg, joka on myös HSP Suomi ry:n hallituksen jäsen  (erityisherkkien yhdistys)

Viikonlopun aikana saat tietoa erityisherkkyydestä temperamenttipiirteenä ja pääset tutustumaan mindfulnessiin.  Ohjelma koostuu luento-osuuksista, harjoituksista ja pienryhmätyöskentelystä.

Hangon hieno luonto on ulottuvillamme ja tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen metsissä ja meren rannalla.  Retriirin henkeen kuuluen sinä päätät itse, millä intensiteetillä osallistut ohjelmaan ja jaat elämääsi muiden kanssa. Kunnioitamme toistemme rajoja ja ainutlaatuisuutta.

Retriittiin otetaan 15 osallistujaa ja se toteutuu minimissään yhdeksällä henkilöllä.

Retriitti järjestetään Lappohjassa viehättävässä ja historiallisessa Sjömansro-hotellissa. Retriitin hintaan kuuluu ruoka, kahvi- ja teetarjoilu sekä monipuolinen ohjelma. Voit tutustua hotelliin täällä: https://www.sjomansro.com/fin

Perille pääsee autolla tai junalla (1,6 km päässä paikasta)

​​

bottom of page