top of page

Terapia

Kaikki, mikä auttaa meitä tulemaan läheisemmiksi itsemme kanssa on tärkeää.

Terapia on mahdollisuus tutustua itseen. Terapiaan voi tulla hakemaan apua  mieltäsi  painaviin asioihin. Jotkut käyvät vastaanotolla kun kaipaavat sparraajaa elämän muutoskohdissa. Nykyään moni käy terapiassa myös ennaltaehkäisevästi. Luonamme voit turvallisesti käsitellä kaikkia haluamiasi asioita. Olemme vastaanotollamme sinua varten.

Marika ottaa asiakkaita myös Tampereella, aikoja voi tiedustella sähköpostilla: marika.rosenborg@gmail.com

Kauanko terapiassa käydään?

Terapiassa voit käydä luonamme niin kauan kuin se on tarpeen. Ensimmäisellä kerralla tutustutaan puolin ja toisin, jonka jälkeen voit vielä pohtia halukkuuttasi jatkoon.  Jos haluat useampia käyntejä, kannattaa ajat varata ennakkoon.

Pääsääntöisesti teemme vastaanotollamme lyhytterapiaa eli terapiasuhteen kesto vaihtelee yleensä parista kuukaudesta vuoteen. Teemme molemmat yksilö- ja pariterapiaa. Joskus yksikin tapaaminen vie asiaa eteenpäin kohti ratkaisua ja toisinaan tarvitaan pidempää työskentelyä. 

Terapiakäynnit ovat mahdollista toteuttaa sekä läsnä että etävastaanotolla. Emme tee Kela-terapiaa, vaan asiakas maksaa meillä käyntinsä itse. Kaikki yksilökäyntimme ovat 60 minuutin pituisia. Ostamalla paketin saat käynnit halvemmalla. Halutessasi räätälöimme sinulle kotitehtävät käyntien välille.

Terapia on aina ehdottoman luottamuksellista. Teemme muistiinpanot  käsin nimimerkkiä käyttäen eivätkä ne tallennu mihinkään sähköiseen järjestelmään.

Lue meistä lisää täällä :

→ Marika Rosenborg

→ Karoliina Vuohtoniemi

Helping Hand Icon

Seksuaaliterapian alkukartoitus 

Ota tämä lomake täytettynä mukaan ensimmäiselle terapiakäynnille

Glassarvisual-8.jpg

Tai ota yhteyttä.
Me opastamme sinua mielellämme.

bottom of page