top of page
Marika-Rosenborg-yhteiskuvat-lowres-1.jpg

Terapiavastaanotto

Olet tervetullut luoksemme juuri sellaisena kuin olet.

Olemme Helsingin Vallilassa sinua varten. Tavoitat meidät myös etänä. Monipuolinen osaamisemme ja kokemuksemme mahdollistaa sinulle räätälöidyn terapiakokemuksen.
 

Hinnasto >>
 

Voit varata aikoja vastaanotolle ja ryhmiin varauskalenterimme kautta.

Joskus ajatuksia voi selventää jo yksikin käynti. Suurin osa asiakkaistamme käy luonamme kuitenkin usemmin. Meillä on tarjolla erilaisia terapiapaketteja ja ryhmiä. Karoliina on erikoistunut seksiaddiktioon ja muihin riippuvuuksiin, häneltä saa varata myös työnohjausaikoja. Marika on perehtynyt eroauttamiseen, erityisherkkyyteen ja ahdistuneisuushäiriöihin. Molempien luona käy sekä yksilö- että pariasiakkaita.

Koska olemme molemmat seksuaaliterapeutteja, ovat seksuaalisuuden teemat meille läheisiä ja tärkeitä. Moni asiakas hakeutuu luoksemme saadakseen seksuaaliterapiaa. Joskus ajan voi varata meiltä myös läheinen, joka haluaa purkaa huoliaan, jotka liittyvät perheenjäsenen mielenterveyteen. 

Huomaathan, että etäaikoja voi olla varattavissa silloinkin, kun lähiajat ovat varattuja. Nähdäksesi pelkät etävastaanottoajat sinun tulee valita varausjärjestelmästämme joko yksilövastaanotto etänä tai parivastaanotto etänä.

Jos toiveenasi on pidempi työskentely, varaathan kalenterista valmiiksi jo useamman ajan. Aikoja on mahdollista myöhemmin perua tai vaihtaa maksutta, kun se tapahtuu viimeistään vuorokautta aiemmin.

Marika ottaa vastaan myös Tampereella muutaman kerran kuussa, tiedustelut sähköpostilla.

Viitekehyksemme ja menetelmämme. Lisätietoa linkeistä.

Mikä sopii sinulle?

Yksityisvastaanotto

Mikään huoli ei ole liian pieni, mutta pienestäkin ongelmasta voi kasvaa suuri, jos sitä ei pääse käsittelemään toisen kanssa. Yksilöaikamme ovat 60 minuutin pituisia. Sinun on mahdollista varata halutessasi myös 90 minuutin aika.

Pariterapiavastaanotto

Pariterapiassa käsitellään parisuhteen ongelmia ja kriisejä. Pariterapia sopii henkilöille, jotka ovat valmiita puhumaan avoimesti ongelmistaan. Välitehtäviin sitoutuminen auttaa päämäärään pääsyä. Pariajat ovat meillä 75 minuuttia.

Solmuja parisuhteessa -neuvonta

Tämä malli sopii kaikille pareille, jotka hauavat päivittää suhdettaan paremmaksi tai jotka haluavat kirkastaa itselleen sitä, onko parempi ratkaisu erota vai jäädä yhteen. Solmu-tapaamiset ovat kahden tunnin pituisia.

Tai ota yhteyttä.
Me opastamme sinua mielellämme.

bottom of page