top of page

Eroauttamista jo vuodesta 2003 alkaen.

 

Suomalainen eroseminaari

Lähde kanssani itsetuntemusmatkalle. Saat käyttöösi kokemukseni ja ryhmän tuen. Olipa erostasi aikaa muutama kuukausi tai vuosia, voi eroryhmä antaa sinulle arvokasta tietoa itsestäsi. Samaan ryhmään ei voi osallistua oman ex-kumppanin kanssa, mutta on hyvin  suositeltavaa, että molemmat käyvät oman ryhmänsä, jotta voivat hyödyntää kurssin antia yhdessä. 

Suomalaiset eroseminaarit

Hinta 600 euroa sisältää 11 tapaamista ja 33 tuntia.

Alennusryhmien hinta 550 euroa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

Ilmoittautuessa maksetaan 50 euron varausmaksu, jota ei palauteta, mutta jonka voi siirtää seuraavaan ryhmään halutessaan. Varausmaksu vähennetään loppuhinnasta. Ryhmän voi muilta osin perua veloituksetta 14 vrk ennen alkua. Kurssi on mahdollista  maksaa 1-3 erässä. Ryhmieni koko on 12 henkilöä. Jos kurssi ei vahvistu, varausmaksut palautetaan henkilöille, jotka eivät ole itse peruneet ryhmään osallistumista.

Osallistujat antavat kiitosta tehokkaasta menetelmästä, joka on myös kustannuksiltaan edullisempi kuin yksilöterapia tuntimäärään suhteuttaen.

→ Sopiiko eroseminaarityöskentely minulle?

Mitä eroseminaarissa tapahtuu?

21.8. alkava keskiviikkoryhmä Vallilassa klo 18-21 (Neljä paikkaa)
Viikoilla 38 ja 42 ei ole tapaamista. Viikolla 39 on ylimääräinen tapaaminen sunnuntaina. Ryhmä päättyy 6.11.

 

→ Ilmoittaudu

 

23.9. alkava ryhmä, joka kokoontuu Vallilassa klo 18-21.  (Kuusi paikkaa)

Ensimmäiset neljä kertaa maanantaisin, jonka jälkeen kokoontuminen on tiistaisin.
Viikolla 42 ei ole tapaamista. 
Ryhmä päättyy 10.12. 

 

→ Ilmoittaudu

"Vaikka eroseminaarissa edetään valmiin käsikirjoituksen mukaan, on ryhmän vetäjällä tässä erittäin suuri rooli. Marikan elämänviisaus ja lämpö oli kuin hunajaa pettymyksen ja surun kourissa kärvistelevälle seminaarilaiselle. Marikan ryhmässä uskalsi avata alhaisimmat ja rumimmatkin tunteensa ilman että tarvitsee tä tulevansa tuomituksi. Marika auttoi sanoittamaan tunteita, joita ei ollut itse tunnistanut. Marikan avulla ymmärsin miten paljon syvemmällä eroon johtavat seikat ovat, kuin pelkästään parisuhteen loppuaikojen tapahtumat. "

Palaute osallistujalta


 

Mitä saat tällä hinnalla?
 

 • 33 tuntia ja yksitoista viikkoa kestävän kurssin ja siihen kuuluvat kotitehtävät

 • Marikan 20 vuoden kokemuksen käyttöösi

 • Vertaisryhmän korvaamattoman tuen

 • Iltapalan (kahvia teetä, smootheja, pikkupurtavaa)

 • Mahdollisuuden käyttää Marikan yksilöterapiapalveluja edullisempaan hintaan, myös eroseminaarin loputtua.  Osallistutko mieluummin etäryhmään? Seuraava kurssi alkaa elokuussa. >>

  Liveryhmät kokoontuvat Vallilassa osoitteessa Lohjantie 3 E 1, Sörkän Metrolta 600 metrin kävelymatka. Mäkelänkadun ja Hämeentien bussit ja raitiovaunut pysähtyvät vieressä. Liveryhmiin ei voi osallistua etänä, mutta poissaolokerroilta saa materiaalin itselleen. Livetapaamiset ovat klo 18.00-21.00, mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen

  Mitä eroseminaarissa tehdään?

  Hinta sisältää yksitoista tapaamiskertaa (33 tuntia), kurssiaineiston ja iltateen/-kahvin välipaloineen. Oppikirjana käytämme Bruce Fisherin kirjaa Jälleenrakennus , kun suhteesi päättyy tai vaihtoehtoisesti Marianne Stolbown Erosta eteenpäin -kirjaa. Kirja pitää hankkia itse. Molempia saa kirjakaupoista ja kirjastoista.
  Puolet illasta kuluu  yhteisessä isossa ryhmässä ja puolet illasta vaihtuvissa pienryhmissä.. Joka kerran jälkeen annetaan kotitehtäviä.

   Lue lisää menetelmästä

Marika-Rosenborg-highres-2_edited.jpg

Marika on ohjannut eroseminaareja Suomessa vuodesta 2003 alkaen ja hän on auttanut tuhansia erokriisin keskellä olevia ihmisiä eteenpäin kurssiensa ja kirjojensa avulla.

118873141_3168160499976679_2109129910127
Maksuehdot

Seminaari on mahdollista maksaa kolmessa erässä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa varausmaksulasku. Maksettu varausmaksu (ei palauteta perumisen yhteydessä) ilmoittautumisesi kanssa on vahvistuksesi ryhmään.  Varausmaksu vähennetään kurssin kokonaishinnasta. Kurssi on mahdollista perua 14 vrk ennen alkua veloituksetta. Tämän jälkeen veloitetaan 50% loppusummasta. Kurssin alettua veloitetaan peruutustapauksissa osallistujalta koko hinta, lukuun ottamatta sairastapauksia, joista pyydetään toimittamaan lääkärintodistus.

Tuhannet suomalaiset ovat saaneet apua erosta selviytymiseensä suosituissa eroseminaareissa. Ryhmässä sinun on mahdollisuus tarkastella päättynyttä suhdetta turvallisesti yhdentoista viikon ajan ammattilaisen ohjauksessa.

 

→ Lue lisää Marika Rosenborgista

 

Kokoontumiskerrat


01. Tutustuminen ja jälleenrakennuskuutiot

02. Sopeutuminen, lapsena se onnistui minulta aina

03. Viha, se auttaa minut irrottautumaan

04. Suru, se hoitaa minua

05. Itsetunto, rakastamalla itseäni paranen.

06. Muutos, antaudun muutokselle

07. Avoimuus, avoimuutta ei ole ilman läheisyyttä
08. Yksinäisyys ja suhteet, olenko yksin vai yksinäinen?

09. Rakkaus ja uusi elämä, rakkautta ei voi ottaa minulta pois

10. Seksuaalisuus, uudet ääriviivani

11. Bonus: Lapset ja uusperhe. Lasten hyvinvointi on tärkeintä

Kokoontuminen aina klo 18-21, paitsi Zoom-ryhmät klo 17.30.

 

Ilmoittaudu​

Mistä tiedän, onko seminaari minulle sopiva työskentelymalli?

 Lue lisää

Miksi eroseminaari toimii?

→ Lue Marikan blogista

Fisherin eroseminaariin kuuluu 33 tuntia ryhmätyöskentelyä sekä kotitehtävät.

" Mikään terapia ei ole näin kustannustehokasta. Olen onnelllinen että tulin mukaan." -Ryhmäläisen palaute 2015

 Lisää palautteita

"Älä siis kiirehdi, erokriisiä ei voi suorittaa läpi vaan sille tulee suostua. Niin kauan kun tietyt tunteet nousevat sinussa esiin, niin kauan niillä on sinulle asiaa. Ota ne siis vastaan ystävinä, jotka opettavat sinulle itsestäsi ja päättyneestä suhteestanne tärkeitä asioita."

 

→ Lue koko Marikan juttu

Peruutusehdot

Varausmaksu palautetaan osallistujasta johtuvasta peruutuksesta johtuen ainoastaan sairaslomatodistusta vastaan.

Varausmaksun voi siirtää toiseen kurssiin halutessaan.  Jos ryhmä ei toteudu, palautetaan varausmaksu kokonaisuudessaan.

Kurssi laskutetaan viikkoa ennen kurssin alkua 7 päivän maksuajalla, sopimuksen mukaan kurssin voi maksaa kolmessa erässä.

Kurssin peruminen varausmaksun maksamisen jälkeen

Kurssin osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti, lukuun ottamatta varausmaksua, jota ei palauteta eikä hyvitetä. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumiset kaikkiin ryhmiin 

Tiedustelut: marika.rosenborg@gmail.com 

Ryhmäläisenä sinulla on tarvittaessa oikeus käyttää  yksityisvastaanottoani alennettuun hintaan 85 € / 60 min. Normaalisti 95€ / 60min. Alennettu hinta on voimassa myös ryhmän päätyttyä.

Suomalaista eroseminaaria hallinnoi ja valvoo Marianna Stolbow/Liberamente Oy

Tai ota yhteyttä.
Me opastamme sinua mielellämme.

bottom of page