Kokemus

Olen vetänyt eroseminaareja ja työskennellyt eronneiden kanssa vuodesta 2003 alkaen. Vertaistuen kehittämisestä ja ohjaamisesta minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Olen  työskennellyt mm. vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä kanssa toimimalla sopeutumisvalmennuskurssien johtajana ja luennoitsijana sekä kehittänyt vertaistukitoimintaa sydän-, näkövammais- ja perhejärjestöissä.

Olen tehnyt terveysviestintää useiden vuosien ajan ja kirjoitan säännöllisesti artikkeleita ja blogeja koskien ihmissuhteita, mielenterveyttä ja vuorovaikutusta.

 

Erityisherkkyys ja siihen liittyvä haasteellisuus on tuttua asiakastyöni ja omakohtaisten kokemuksieni kautta. Kuulun HSP Suomen Erityisherkät ry:n asiantuntijapaneliin ja ole yhdistyksen hallituksen jäsen.

Lähtökohtani

"Meissä jokaisessa on mahdollisuuksia, jotka odottavat tulla näkyviksi."

 

"Uskon että ihmisen tulisi olla itse tärkein ystävänsä. Tämän suhteen toimivuuteen perustuvat myös muut ihmissuhteet. Kun on onnellinen itsessään, ei etsi elämän tarkoitusta muista, vaan jokainen ihmissuhteemme vain rikastaa meitä entisestään. Itsetuntemusta voi kehittää ja itsetunto on uusiutuva luonnonvara. Rakkautta voi kokea yhdessä, mutta myös yksin."

Tausta 
Menetelmien perusta

Olen 49-vuotias helsinkiläinen parisuhdevalmentaja ja eroasiantuntija. Erosin miehestäni vuonna 1999 ja kävin oman Fisherin eroseminaarin vuonna 2000.

Eroseminaarivetäjäkoulutuksen hankin vuonna 2003 psykologi Kari Kiianmaan koulutuksessa. Lisäksi olen suorittanut Kiianmaan työtä jatkavan Marianna Stolbown eroryhmävetäjien päivityskoulutuksen 2013-2014 ja olen näin osa uuden sukupolven eroryhmien vetäjäjoukkoa. Malli tunnetaan nimellä Suomalainen eroseminaari ®

Olen täydentänyt opintojani Logoterapiainstituutin koulutuksessa.

Vuonna 2017 valmistuin Parisuhdekeskus Katajan koulutuksessa Solmuja parisuhteessa ®-menetelmän parisuhdeneuvojaksi.

Vuonna 2018 valmistuin Sexpon koulutuksessa seksuaalineuvojaksi.

 

Vuonna 2019 valmistuin skeema-terapeutiksi Kimmo Takasen koulutuksessa.

Vuonna 2020 valmistun  seksuaaliterapeutiksi. Seksuaalisuuden teemoja olen käsitellyt jo vuosia asiakastyössäni erityisesti liittyen kumppanin sairastumiseen, eroon ja erityisherkkyyteen.

"Kurssini,  ryhmäni ja yksityisvastaanottoni ovat kasvumatkoja ja niiden menetelmät perustuvat yli kahdenkymmenen vuoden asiakaskokemuksiini, laaja-alaiseen tutkimustietoon sekä logoterapian viitekehykseen.  Pitkä urani terveysviestijänä on vahvistanut kykyäni seuloa olennainen epäolennaisesta. Omien elämänkokemusteni kautta tuon kohtaamiseen kokemustietoa.

 

Maailma on enemmän kuin näemme ja meissä itsessämme on mahdollisuuksia, jotka odottavat tulla näkyviksi.  Tärkeintä minulle työssäni on asiakkaan arvostava kohtaaminen, yhteys ja siitä syntyvät oivallukset."

 

Ota yhteyttä, kerron lisää.

marika.rosenborg(at)sexpo.fi

puh. 045 636 2519

Vastaanotto: Ihmissuhdeterapiakeskus
Hämeentie 29

Y-tunnus 24938837

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.

 

 

© 2014-2016 by Marik