Palaudu arjesta ja voi hyvin

Palautumisohjaus

​Palautumisohjauksen tavoitteena on tunnistaa yksilölliset palautumisen esteet ja lähteä aktiivisesti vaikuttamaan niihin. Palautumisohjauksessa keskitytään seuraaviin osa-alueisiin harjoitusten ja keskustelujen avulla; 

  • uni

  • ravinto

  • kehon ja mielen aktiivinen palautuminen

  • rentoutus ja rauhoittuminen

  • luonnon palauttava vaikutus

  • mielen valmennus

Palautumisohjauksessa voi käydä kerran tai useampia kertoja. Kertojen määrä sovitaan yhdessä Karoliinan kanssa ensimmäisellä kerralla. Voit käydä palautumisohjauksessa esimerkiksi vain kerran, kolme kertaa tai seitsemän kertaa. Tuloksekkainta palautumisohjaus on 7 kerran pakettina, joissa jokaisella kerralla keskitytään omaan palautumisen osa-alueeseen. Yksi kerroista toteutetaan luonnossa liikkuen. Palautumisohjauksessa tehdään myös lempeitä kehollisia harjoituksia jotka tehdään musiikin tahtiin eivät vaadi aikaisempaa liikunnallista taustaa eikä niihin sisälly koskettamista. 

Karoliina on palautumisen ja kuormituksen teemoja käsitellyt työnohjaajana ja seksuaaliterapeuttina jo useita vuosia. Karoliina opiskelee parhaillaan palautumisohjaajaksi (valmistuminen 10/2021).

Opintojen aikana palautumisohjauksen hinta on 70 € / h (sis. ALV 24%). Seitsemän kerran paketin hinta on 400 € (sis. ALV 24%). Kolmen kerran paketin hinta on 180 € (sis. ALV 24 %). Yksittäisen kehollisen palautumisohjauksen hinta 50 €(sis. ALV 24%), kolmen kerran paketti 130 € (sis. alv 24 %). Kehollisessa palautumisohjauksessa tehdään hermostoa ja mieltä rauhoittavia lempeitä liikkeitä hengityksen ja musiikin tahtiin. Kehollisen palautumisohjauksen kesto n. 1h 15min/ kerta. Keholliseen palautumisohjaukseen voi osallistua myös useampi kuin 1 henkilö.

Voit varata ajan palautumisohjaukseen ajanvarauksen kautta (valitse työnohjaus-valikosta palautumisohjaus 60min.) Palautumisohjaus onnistuu sekä etä että läsnävastaanotolla.

Asiakkaan palaute palautumisohjauksen kehollisista harjoituksista: 

"Palautumisohjaus osui ja upposi. Karoliinan ohjattavaksi oli turvallista laskeutua. Karoliinan rauhoittava ääni johdatteli minut lähes unenomaiseen rauhoittumisen tilaan ja omaan kuplaan, jossa oli helppo olla, ei tarvinnut suorittaa mitään tai olla arvioitavana. Minulla ei ollut tarkkaa tietoa, mitä odottaa palautumisohjauksesta, mutta jo yksi käynti oli hyvin tehokas ja tuli tunne, että tätä juuri tarvitsin. Aion jatkaa harjoituksia myös kotona. Suosittelen palautumisohjausta jokaiselle, joka haluaa suoda itselleen aikaa rauhoittua ja rentoutua."

Voit lukea lisää Karoliinasta täältä. 

lahden rantaa.jpg
Lue lisää palautumisesta

Arjen kiireet, työ, ruuhkainen perhe-elämä, harrastukset, suorituskeskeisyys, huolet ja huonosti nukutut yöt vievät monien voimia, jopa uupumukseen asti. Korona-aika tuo elämään myös oman kuormituksensa. Riittävän hyvä palautuminen on monille vain haave, jotain mikä tapahtuu tulevaisuudessa. Tai saattaa olla että ihminen ei edes ymmärrä omaa kuormitustaan tai sitä että ei oikeastaan palaudu milloinkaan kunnolla.

Palautumisohjaus auttaa oman tilanteen tiedostamisessa ja käytännön muutoksissa

Tai ota yhteyttä.

karoliina.vuohtoniemi@gmail.com
Me opastamme sinua mielellämme.