top of page
Glassarvisual-1.jpg

Palautumisohjaus

Palaudu arjesta ja voi hyvin

Arjen kiireet, työ, ruuhkainen perhe-elämä, harrastukset, suorituskeskeisyys, huolet ja huonosti nukutut yöt vievät monien voimia, jopa uupumukseen asti. Riittävän hyvä palautuminen on monille vain haave, jotain mikä tapahtuu tulevaisuudessa. Saattaa myös olla, että ihminen ei edes ymmärrä omaa kuormitustaan tai sitä että ei oikeastaan palaudu milloinkaan kunnolla.

Palautumisohjaus auttaa oman tilanteen tiedostamisessa ja käytännön muutoksissa

​Palautumisohjauksen tavoitteena on tunnistaa yksilölliset palautumisen esteet ja lähteä aktiivisesti vaikuttamaan niihin. Palautumisohjauksessa keskitytään seuraaviin osa-alueisiin harjoitusten ja keskustelujen avulla; 

  • uni

  • ravinto

  • kehon ja mielen aktiivinen palautuminen

  • rentoutus ja rauhoittuminen

  • luonnon palauttava vaikutus

  • mielen valmennus

Palautumisohjauksessa voi käydä kerran tai useampia kertoja. Kertojen määrä sovitaan yhdessä Karoliinan kanssa ensimmäisellä kerralla. Voit käydä palautumisohjauksessa esimerkiksi vain kerran, kolme kertaa tai seitsemän kertaa. Palautumisohjauksessa tehdään myös lempeitä kehollisia harjoituksia musiikin tahtiin eivätkä ne vaadi aikaisempaa liikunnallista taustaa eikä niihin sisälly koskettamista. 

Karoliina on palautumisohjaaja ja käsitellyt palautumisen ja kuormituksen teemoja työnoh

Opintojen aikana palautumisohjauksen hinta on 80 € / h (sis. ALV 24%). Seitsemän kerran paketin hinta on 520 € (sis. ALV 24%). Kolmen kerran paketin hinta on 220 € (sis. ALV 24 %).

 

Yksittäisen kehollisen palautumisohjauksen hinta 60 € (sis. ALV 24%), kolmen kerran paketti 140 € (sis. alv 24 %). Kehollisessa palautumisohjauksessa tehdään hermostoa ja mieltä rauhoittavia lempeitä liikkeitä hengityksen ja musiikin tahtiin. Kehollisen palautumisohjauksen kesto n. 1h 15min/ kerta. Keholliseen palautumisohjaukseen voi osallistua myös useampi kuin 1 henkilö.

Voit varata ajan palautumisohjaukseen ajanvarauksen kautta (valitse työnohjaus-valikosta palautumisohjaus 60min.) Palautumisohjaus onnistuu sekä etä että läsnävastaanotolla.

Palautumisohjaukseen on mahdollista yhdistää Neurosonic- hoitoa. Neurosonic on matalataajusvärähtelyyn perustuva hoito, joka tasapainottaa hermoston toimintaa. Voit lukea lisää Neurosonic- hoidosta täältä.

Asiakkaan palaute palautumisohjauksen kehollisista harjoituksista: 

"Palautumisohjaus osui ja upposi. Karoliinan ohjattavaksi oli turvallista laskeutua. Karoliinan rauhoittava ääni johdatteli minut lähes unenomaiseen rauhoittumisen tilaan ja omaan kuplaan, jossa oli helppo olla, ei tarvinnut suorittaa mitään tai olla arvioitavana. Minulla ei ollut tarkkaa tietoa, mitä odottaa palautumisohjauksesta, mutta jo yksi käynti oli hyvin tehokas ja tuli tunne, että tätä juuri tarvitsin. Aion jatkaa harjoituksia myös kotona. Suosittelen palautumisohjausta jokaiselle, joka haluaa suoda itselleen aikaa rauhoittua ja rentoutua."

Voit lukea lisää Karoliinasta täältä. 

bottom of page