Palaudu arjesta ja voi hyvin

Palautumisohjaus

​Palautumisohjauksen tavoitteena on tunnistaa yksilölliset palautumisen esteet ja lähteä aktiivisesti vaikuttamaan niihin. Palautumisohjauksessa keskitytään seuraaviin osa-alueisiin harjoitusten ja keskustelujen avulla; 

  • uni

  • ravinto

  • kehon ja mielen aktiivinen palautuminen

  • rentoutus ja rauhoittuminen

  • luonnon palauttava vaikutus

  • mielen valmennus

Palautumisohjauksessa voi käydä kerran tai useampia kertoja. Kertojen määrä sovitaan yhdessä Karoliinan kanssa ensimmäisellä kerralla. Voit käydä palautumisohjauksessa esimerkiksi vain kerran, kolme kertaa tai seitsemän kertaa. Tuloksekkainta palautumisohjaus on 7 kerran pakettina, joissa jokaisella kerralla keskitytään omaan palautumisen osa-alueeseen. Yksi kerroista toteutetaan luonnossa liikkuen. Palautumisohjauksessa tehdään myös lempeitä kehollisia harjoituksia jotka tehdään musiikin tahtiin eivät vaadi aikaisempaa liikunnallista taustaa eikä niihin sisälly koskettamista. 

Karoliina on palautumisen ja kuormituksen teemoja käsitellyt työnohjaajana ja seksuaaliterapeuttina jo useita vuosia. Karoliina opiskelee parhaillaan palautumisohjaajaksi (valmistuminen 10/2021).

Opintojen aikana palautumisohjauksen hinta on 70 € / h (sis. ALV 24%). Seitsemän kerran paketin hinta on 400 € (sis. ALV 24%). Kolmen kerran paketin hinta on 180 € (sis. ALV 24 %). Yksittäisen kehollisen palautumisohjauksen hinta 50 €(sis. ALV 24%), kolmen kerran paketti 130 € (sis. alv 24 %). Kehollisen palautumisohjauksen kesto n. 1h 15min/ kerta. 

Voit varata ajan palautumisohjaukseen ajanvarauksen kautta (valitse työnohjaus-valikosta palautumisohjaus 60min.) Palautumisohjaus onnistuu sekä etä että läsnävastaanotolla.

Voit lukea lisää Karoliinasta täältä. 

Lue lisää palautumisesta

Arjen kiireet, työ, ruuhkainen perhe-elämä, harrastukset, suorituskeskeisyys, huolet ja huonosti nukutut yöt vievät monien voimia, jopa uupumukseen asti. Korona-aika tuo elämään myös oman kuormituksensa. Riittävän hyvä palautuminen on monille vain haave, jotain mikä tapahtuu tulevaisuudessa. Tai saattaa olla että ihminen ei edes ymmärrä omaa kuormitustaan tai sitä että ei oikeastaan palaudu milloinkaan kunnolla.

Palautumisohjaus auttaa oman tilanteen tiedostamisessa ja käytännön muutoksissa

Tai ota yhteyttä.

karoliina.vuohtoniemi@gmail.com
Me opastamme sinua mielellämme.

Vastaanotto
Lohjantie 3 E 1, 00550 Helsinki

Sisäänkäynti Inarintien puolelta takapihalta

Lisätietoa

Uuden elämän värit Tmi

Tieto- ja yksityissuoja