top of page

Karoliinasta työnohjaajana

Kokeneen ohjaajan varmoissa käsissä

Olen työskennellyt työnohjaajana vuodesta 2015 alkaen. Olen auttanut monen eri alan ammattilaisia kohti parempaa työhyvinvointia. Suurin osa työnohjausasiakkaistani työskentelee auttamistyössä ja heidän kanssaan olen tehnyt sekä yksilö että ryhmätyönohjauksia.

Työnohjaajana olen jämäkkä, lempeä, kannustava ja hyödynnän työnohjauksissani pitkää kokemustani seksuaaliterapeuttina.  Annan paljon positiivista palautetta ja teen näkyväksi työnohjattavien osaamista mutta en kaihda rakentavan palautteen antamista. Pidän menetelmistä ja harjoituksista ja käytän niitä usein myös työnohjauksissani. Työnohjauksessani on turvallista kasvaa oman näköiseksi ammattilaiseksi, kannattelen, kohtaan ja kannustan lempeydellä ja pitkällä kokemuksella.

 

Ohjasin vuosina 2015-2020 Sexpon seksuaaliterapiakoulutuksen opiskelijoita ja vuodesta 2019 asti olen toiminut Väestöliiton seksuaalineuvoja- ja terapiakoulutusten työnohjaajana.  Ohjaan useita seksologian koulutusryhmiä kesäyliopistojen seksuaali- ja terapiakoulutuksissa. 

 

Opiskelen tällä hetkellä palautumisohjaajaksi ja univalmentajaksi; riittävä palautuminen ja voimavarojen elpyminen on tärkeä osa työnohjaustani.

Voit lukea lisää minusta, kokemuksestani ja työotteestani esittelysivultani.

karo rannalla.jpg
Asiakkaiden kokemuksia Karoliinasta työnohjaajana 

"Sä olet se henkilö joka on ollu mun suurin inspiraatio tällä polulla ja sun usko muhun on auttanu mua saavuttaa tän hetken! Kiitos!"

"Olet ammattitaitoinen osaaja ja samalla lempeän jämäkän tasapuolinen"

"Olet tasapuolinen ja hirmuisen oikeudenmukainen. Ajattelet myös selvästi muita ihmisiä eli olet empaattinen."

"Sinun kanssasi oli turvallista kasvaa seksuaaliterapeutiksi. Kiitos neuvoistasi ja tuestasi, ne olivat todella merkityksellisiä."

"Sain uusia oivalluksia ja autoit minua löytämään oikean suunnan. Kiitos."

Tai ota yhteyttä.
Me opastamme sinua mielellämme.

bottom of page