Yksityis- ja parivastaanotto

Pidämme yksilö- ja parivastaanottoa osoitteessa Lohjantie 3 E 1,  Sörnäisten metrolta kymmenen minuutin kävelymatka. Viereen pysähtyvät Hämeentien ja Mäkelänkadun bussit ja raitiovaunut.
 

Marika Rosenborgin ja Karoliina Vuohtoniemen yksityisvastaanoton hinnat
 

Vallila, Lohjantie 3 e 1, sisäänkäynti Inarintien puolelta.
 

Yksityisvastaanotto 90 €/60 minuuttia 
Pariskuntavastaanotto  130,00/75 minuuttia

Tarjolla myös viiden ja kýmmenen kerran terapiapaketteja edullisempaan hintaan.
 

Varaukset

                                                                                             

Etävastaanotto

Otamme vastaan etäasiakkaita. Valintasi mukaan voimme käyttää Zoomia/Whereby -alustaa tai Whatsup-keskustelua. Hinnat 90 euroa/60 minuuttia.
 

Varaukset

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia antaa mahdollisuuden tutkia omaa seksuaalisuutta yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, Seksuaalineuvonta antaa näköaloja ja työkaluja oman elämän tarkasteluun. Aiheita voivat olla kehollisuus, seksuaalinen suuntautuminen, seksuaalinen identiteetti, seksuaalinen halu tai haluttomuus, nautintoon ja aistiherkkyyksiin liittyvät asiat. Tai mikä vain sinua askarruttava asia seksuaalisuudessasi. Hinnasto on yksityisvastaanoton mukainen.

Varaukset

Solmuja parisuhteessa -valmennus
(vain Marikan asiakkaille)
 

Lue lisää täältä: >>

Varaukset
 

Skeematerapia 

(vain Marikan asiakkaille)

 

Tunnelukkotyöskentelyä asiantuntijan ohjauksessa. Hinnasto on yksityisvastaanoton mukainen.
 

Varaukset

Seisake-valmennus

(vain Marikan asiakkaille)

Sinulle, joka kaipaat apua eroprosessissa. Teille, jotka haluatte pohtia yhdessä mahdollista eroa tai päivittää suhdettanne.

 

Haluatko pohtia tilannettasi asiantuntijan kanssa kahden? Voit varata minulta yksittäisiä aikoja tai  henkilökohtaisen neljän kerran Seisake-työpajan välitehtävineen. Työskentely pohjautuu Fisherin malliin ja siinä käytetään logoterapeuttista viitekehystä. 

Ensimmäisellä kerralla haastattelu, nykytilan arviointi ja tavoiteasettelu. Käydään läpi työvälineet ja työtapa. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen sinulla on viikko aikaa ilmoittaa, sitoudutko jatkoon.

 

Neljän kerran Seisakkeen hinta yhdelle on Helsingissä yhteensä 350 €  Pariseisake 480,00 ja se laskutetaan käyntien yhteydessä tai sopimuksen mukaan laskulla.

 

Hinta sisältää neljä kertaa 60 minuutin työpajan (75 minuuttia parille), tehtävät ja työskentelyn aikaisen sähköpostituen. Tapaamme Seisakkeella noin kahden -kolmen viikon välein eli työskentely kestää noin kuusi -yhdeksän viikkoa sopimuksen mukaan. Lasku on mahdollista maksaa 1-3 erässä kolmen kuukauden sisällä.

Jos Seisake-työskentely keskeytyy, laskutetaan yksittäisistä käynneistä normaali vastaanottomaksu 90 €/130 €)

Seisake on työpajamainen työskentelytapa henkilölle, joka haluaa oppia itsestään ja tilanteestaan. Jos tarvitset mielenterveyspalveluita, käännythän lääkärin tai psykologin puoleen.

Myös etävastaanotto samoin hinnoin.

> Lue palautteita yksityisvastaanotolta

 

> Ajanvaraukseen

"Seisake-työskentelyssä kohtaan asiakkaan hänen asettämisensa tavoitteiden äärellä tarjoamalla näkökulmia suunnista jotka ovat jääneet häneltä pimentoon.  Seisake on pysähdyspaikka, jolla arvioidaan tulevaisuutta nykyhetkestä käsin, ratkaisukeskeisesti ja asiakasta arvostaen."

 

Marika Rosenborg