"Seisake-työskentelyssä kohtaan asiakkaan hänen asettämisensa tavoitteiden äärellä tarjoamalla näkökulmia suunnista jotka ovat jääneet häneltä pimentoon.  Seisake on pysähdyspaikka, jolla arvioidaan tulevaisuutta nykyhetkestä käsin, ratkaisukeskeisesti ja asiakasta arvostaen."

 

Marika Rosenborg

Yksityis- ja parivastaanotto

Pidän yksilö- ja parivastaanottoa Sexpon Ihmissuhdeterapiakeskuksessa Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Hämeentie 29, 5. krs. Sörnäisten metrolta viiden minuutin kävelymtka. Ihmissuhdeterapiakeskuksen vastaanottoajat ja ryhmävaraukset voit tehdä täällä >>

​​

Maaliskuussa pidän vastaanottoa maanantaisin klo 9-16 Lapinlahden Lähteellä Visit Peacen tiloissa. Ruoholahden metrolta seitsemän minuutin kävelymatka. Hinnat ovat samat kuin Sexpossa, mutta varaukset tehdään sähköpostitse marika.rosenborg@gmail.com

Seisake
 

- Sinulle, joka kaipaat apua eroprosessissa

- Teille, jotka haluatte pohtia yhdessä mahdollista eroa tai päivittää suhdettanne

 

Haluatko pohtia tilannettasi mieluummin asiantuntijan kanssa kahden? Voit varata minulta yksittäisiä aikoja tai  henkilökohtaisen neljän kerran Seisake-työpajan välitehtävineen. Työskentely pohjautuu Fisherin malliin ja siinä käytetään logoterapeuttista viitekehystä. 

Ensimmäisellä kerralla haastattelu, nykytilan arviointi ja tavoiteasettelu. Käydään läpi työvälineet ja työtapa. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen sinulla on viikko aikaa ilmoittaa, sitoudutko jatkoon.

 

Neljän kerran Seisakkeen hinta yhdelle on Helsingissä yhteensä 320 €  Pariseisake 480,00) ja se laskutetaan käyntien yhteydessä tai sopimuksen mukaan laskulla.

 

Hinta sisältää neljä kertaa 60 minuutin työpajan (75 minuuttia parille), tehtävät ja työskentelyn aikaisen sähköpostituen. Tapaamme Seisakkeella noin kahden -kolmen viikon välein eli työskentely kestää noin kuusi -yhdeksän viikkoa sopimuksen mukaan. Lasku on mahdollista maksaa 1-3 erässä kolmen kuukauden sisällä.

Jos Seisake-työskentely keskeytyy, laskutetaan yksittäisistä käynneistä normaali vastaanottomaksu 90 €/130 €)

Myös Skype-vastaanotto samoin hinnoin.

 

Lue palautteita yksityisvastaanotolta >>

 

Seisake on työpajamainen työskentelytapa henkilölle, joka haluaa oppia itsestään ja tilanteestaan. Jos tarvitset mielenterveyspalveluita, käännythän lääkärin tai psykologin puoleen.

 

Ajanvaraukseen >>

Yksityisvastaanotto

 

Yksityisvastaanotto 90 €/45 minuuttia.

Pariskuntavastaanotto  130,00/75 minuuttia

Solmu-prosessi sisältäen tehtävät, 7x 2 tuntia, 1x 1 tunti, (kirjat maksavat erikseen)  7 x 130,00, 8. kerta ilmainen
 

Seisake yhdelle henkilölle 4 x60 minuuttia, sisältäen tehtävät 320,00

Seisake parille 4x75 minuuttia 480,00, sisältäen tehtävät

Yksityisvastaanottoajat Eroseminaariini tulijoille tai sen käyneille 80,00 €/60 min. 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut kaikkiin ryhmiin liittyen marika.rosenborg@sexpo.fi / 045 636 2519 / alla oleva lomakkeella.

Solmuja parisuhteessa -neuvonta

Pariprosessi antaa mahdollisuuden tutkia onko omalla parisuhteella jatkamisen mahdollisuuksia. Tapaamiset ovat  1-3 viikon välein. Mukaan annetaan joka kerta kotitehtäviä. Lue lisää menetelmästä  >>

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta antaa mahdollisuuden tutkia omaa seksuaalisuutta yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, Seksuaalineuvonta antaa näköaloja ja työkaluja oman elämän tarkasteluun. Aiheita voivat olla kehollisuus, seksuaalinen suuntautuminen, seksuaalinen identiteetti, seksuaalinen halu tai haluttomuus, nautintoon ja aistiherkkyyksiin liittyvät asiat. Tai mikä vain sinua askarruttava asia seksuaalisuudessasi. Hinnasto on yksityisvastaanoton mukainen.

Skeematerapia

Tunnelukkotyöskentelyä asiantuntijan ohjauksessa, yksityisaikoja varattavissa helmikuun alusta 2019 alkaen. Hinnasto on yksityisvastaanoton mukainen.

Ota yhteyttä, kerron lisää.

marika.rosenborg(at)sexpo.fi

puh. 045 636 2519

Vastaanotto: Ihmissuhdeterapiakeskus
Hämeentie 29

Y-tunnus 24938837

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.

 

 

© 2014-2016 by Marik