Tarvitsetko apua tilanteesi selkeyttämiseen?

Seisake-valmennus

Sinulle, joka kaipaat apua eroprosessissa. Teille, jotka haluatte pohtia yhdessä mahdollista eroa tai päivittää suhdettanne. Haluatko pohtia tilannettasi asiantuntijan kanssa kahden? Voit varata minulta yksittäisiä aikoja tai  henkilökohtaisen neljän kerran Seisake-työpajan välitehtävineen. Työskentely pohjautuu Fisherin malliin ja siinä käytetään logoterapeuttista viitekehystä.

​Ensimmäisellä kerralla haastattelu, nykytilan arviointi ja tavoiteasettelu. Käydään läpi työvälineet ja työtapa. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen sinulla on viikko aikaa ilmoittaa, sitoudutko jatkoon.

 

Neljän kerran Seisakkeen hinta yhdelle on Helsingissä yhteensä 350 €. Pariseisake 480 € ja se laskutetaan käyntien yhteydessä tai sopimuksen mukaan laskulla.

Hinta sisältää neljä kertaa 60 minuutin työpajan (75 minuuttia parille), tehtävät ja työskentelyn aikaisen sähköpostituen. Tapaamme Seisakkeella noin kahden -kolmen viikon välein eli työskentely kestää noin kuusi -yhdeksän viikkoa sopimuksen mukaan. Lasku on mahdollista maksaa 1-3 erässä kolmen kuukauden sisällä.

Jos Seisake-työskentely keskeytyy, laskutetaan yksittäisistä käynneistä normaali vastaanottomaksu 90 € /140 €

Seisake on työpajamainen työskentelytapa henkilölle, joka haluaa oppia itsestään ja tilanteestaan. Jos tarvitset mielenterveyspalveluita, käännythän lääkärin tai psykologin puoleen.

Myös etävastaanotto samoin hinnoin.

Glassarvisual-8_edited.webp

"Tärkeintä minulle työssäni on asiakkaan arvostava kohtaaminen, välillemme syntyvä yhteys ja siitä syntyvät oivallukset"
- Marika Rosenborg

Tai ota yhteyttä sähköpostilla.
Me opastamme sinua mielellämme.