Palautteita yksityisvastaanotolta

 

" Ihmettelen, kuinka löysit juuri oikeat kysymykset meille, työskentely oli antoisaa, kiitos. "

" Kanssasi on turvallista puhua, se tekee tilaa omille ajatuksille. "

" Keskustelut kanssasi ovat täydentäneet hyvin omaa terapiaprosessiani. Rohkaisusi on ollut tärkeää minulle. "

" Olet niin hieno, empaattinen ihminen ja upea nainen ja sinulla on aivan mahtava ammattitaito! Kykysi havainnoida ja nostaa esiin asiakkaan ”polveilevan tunnekuohun” keskeltä juuri se olennainen, johon kiinnittää huomiota oli silmiä avartavaa. Koin pohdiskelumme todella ”hedelmälliseksi” ja eteenpäin vieväksi tässä eroprosessissa, jossa välillä yksin mietiskellessä ”jumittuu”, ihan epäolennaiseenkin
Odotan innolla pian alkavaa eroseminaaria! "

" Se että olen  jälleen onnellinen, on hyvin pitkälle Marika sinun ansiostasi, ilman sinua en koskaan olisi saaneet asioita purettua tällä tavalla, vaikka tahtoa olisi ollutkin."

" En päässyt eteenpäin terapiassani, ehkä en varsinaisen terapian tarpeessa ollutkaan. Seisake-valmennus toimi minulla paremmin. Tykkäsin Marikan valmentavasta ja haastavasta otteesta. En päässyt helpolla, mutta valtavasti eteenpäin. "

" Olin seurannut sivujasi ja blogiasi netistä, ennenkuin varasin ajan luoksesi. Tunsin tekstisi ja ajatuksesi omannäköiseksi, joten oletin, että kemiamme voisivat kohdata. Niinkuin sitten kävikin. Se oli tosi tärkeää, että pystyin luottamaan sinuun! Sain rohkeutta, itseluottamusta ja voimaa tapaamisistamme, sekä selkeyttä ajatuksiini. Kaikesta silloisesta 'mielenkaaoksesta' huolimatta, muistelen aikaa nyt rakkaudella, sillä auttoihan se minua kasvamaan minuksi. Löytämään itseni, ymmärtämään itseäni. Sain prosessista myös rohkeutta ja luottamusta elämään. Kiitos, kun kuljit rinnallani, tuit ja kannustit. "

Ota yhteyttä

marika.rosenborg@gmail.com

puh. 045 636 2519

Vastaanotto

Uuden elämän värit
Lohjantie 3 E 1, 

00550 Helsinki

takapihalta sisään.

Laskutus

Y-tunnus 24938837

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.