Logoterapeuttinen muutostyöpaja

Suosittu logoterapeuttinen muutostyöpaja nyt Lapinlahden Lähteellä. Sopii sinulle, joka olet keskellä suurta muutosta tai haet uutta suuntaa.

Kurssilla saat perehdytyksen logoterapiaan ja käyttöösi vahvistavia työkaluja.

Hintaan sisältyy

  • Kaunis vahattukantinen Uusi alku -muistikirja

  • Kaksi mindfulness -harjoitusta

  • Ohjaus ja Kurssimateriaali (pdf-tiedostuna)

  • Kahvi/tee -tarjoilu.


Hinta 70 €. Ryhmään otetaan korkeintaan kahdeksan ja se toteutuu kuudella osallistujalla. Tarvittaessa saat haluamasi verran maksuaikaa.

Osallistumismaksu on sitova, eikä rahaa palauteta kuin järjestäjästä johtuvasta peruuntumisesta.

Ilmoittautuminen: marika.rosenborg@gmail.com

 

 
Palautetta aiemmalta kurssilta

 

" Olen käynyt useilla kursseilla. Tämä antoi kaikista eniten. Kiitos, paras kurssi ikinä! Kurssin vetäjä on tosi hyvä "tyyppi" ja osasi käsitellä vaikeita asioita oikein. "

Logoterapia

 

Logoterapia kutsuu kehittämään henkilökohtaisen elämänfilosofian etsimällä

viisautta ja ymmärrystä. Se rohkaisee ihmistä vahvistumaan itsessään, lisäämään valoa sinne missä on pimeää. Emme valitse asioita, joita joudumme kohtaamaan, mutta voimme vaikuttaa siihen kuinka suhtaudumme niihin.

 

Logoterapian kehitti wieniläinen neurologi ja psykiatri Viktor E. Frankl (1905-1997), joka pelastui useilta keskitysleireiltä. Hän esitti että ihmisen perimmäinen tarve on kokea elämä mielekkäänä ja merkityksellisenä. Logoterapia on tarkoituskeskeistä psykologiaa ja filosofiaa. Vapauteen, vastuullisuuteen ja toivoon perustuva ihmiskäsitys antaa vahvistavia näkökulmia elämään ja ihmissuhteisiin. Rakkaus määritellään logoterapiassa ihmisen  korkeimmaksi ja perimmäiseksi päämääräksi.

 

Franklin mukaan ihminen tarvitsee tarkoituksen elämälleenvoidakseen elää onnellisena. Tarkoitus löytyy logoterapeuttisten arvojen avulla. Näitä ovat luovat arvot, elämysarvot ja asennearvot.

 

> Logoterapia-instituutti

Toivon, tarkoituksen ja rakkauden filosofia

Ota yhteyttä

marika.rosenborg@gmail.com

puh. 045 636 2519

Vastaanotto

Ihmissuhdeterapiakeskus
Hämeentie 29

Laskutus

Y-tunnus 24938837

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.