Psykologian tohtori Sylvi-Sanni Mannisen (2014-2009) kotitalossa Liperissä järjestetään heinäkuussa kaksi työpajaa erityisherkille, jotka haluavat pohtia vahvojen tunteiden ja mahdolllisten tunnelukkojen vaikutusta ihmisissuhteissaan.Teemme työpajoissa harjoituksia ohjatusti yksin ja pienryhmissä. Lopussa ohjattu rentoutuminen.

 

Päivilän Sanktuari

Hinta 50 euroa. Molemmat työpajat yhteensä 90,00. Ryhmän koko korkeintaan 14 henkilöä. Varustaudu mukavilla vaatteilla. Ilmoittautumiset marika.rosenborg@gmail.com.

Mahdollisuus päivien aikana myös yksityisvastaanottoon alennetulla kesähinnalla 80 euroa/60 minuuttia tai 110 euroa/90 minuuttia. Tiedustelut marika.rosenborg@gmail.com.

 

29.7. Erityisherkkyys ja tunnelukot klo 17-20
30.7. Erityisherkän seksuaalisuus
klo 17-20


Marika Rosenborg on helsinkiläinen skeematerapeutti, seksuaaliterapeutti ja tietokirjailija, voit lukea lisää: www.uudenelamanvarit.fi

Tunnelukko on haitallinen uskomus, joka voi liittyä meihin itseemme tai toisiin ihmisiin, se vaikeuttaa aina suhteitamme ja voi estää meitä elämästä niin kuin haluaisimme. Tunnelukkotyöskentelyssä on olennaista tulla tietoiseksi omista haitallisista selviytymiskeinoistaan, jotta voisi luopua niiden käytöstä.

Eritysherkkyys on synnynnäinen hermostollinen ominaisuus, josta on saatu paljon tietoa viime vuosina. Se ei ole diagnoosi tai sairaus, vaan piirre, joka tekee henkilön herkemmäksi tunteille, kuin normaalilla systeemillä varusteltu ihminen.

Herkkä ylivirittyy helposti ja kokee tunteet voimakkaammin kehollisesti kuin ei niin herkkä ihminen, mutta samalla hänellä on kyky myös hurmioitua hyvistä tunteista voimakkaammin. Syvällisen prosessointikyvyn seurauksena erityisherkillä ei yleensä ole tylsää omassa seurassaan, vaan yksinäisyys on heillä lohtu ja turvapaikka.

Ilmoittautumiset: marika.rosenborg@gmail.com tai alla olevalla lomakkeella.

Kurssipaikka: Päivilän Sanktuari, Päivilä-Leskelä 28, 83100 Liperi

 

Ota yhteyttä, kerron lisää.

marika.rosenborg@gmail.com

puh. 045 636 2519

Vastaanotto: Ihmissuhdeterapiakeskus
Hämeentie 29

Y-tunnus 24938837

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.

 

 

© 2014-2016 by Marik